Отворих пакета, за да намеря селекция от аромати – Yipee!

Отворих пакета, за да намеря селекция от аромати – Yipee!

Случаен генератор на цяло число

Ето вашите случайни числа:

135 72 170 127 7766 172 30 157 164

Победители: Изпратете ми имейл на пълното си име и адрес на [имейл [имейл защитен] !!

Още публикации от Kath:

пищна петък следобед с птици, които се къпят в нашия изход

Зърнена закуска, за да ме приличат на вечеря

Последван от съпруг вкъщи и разходка до B Double E Double R U N !!

Вземете студена, за да започнете уикенда. Това беше резервът на пивоварния Бруклин „Придружителят“.

Тя беше красота

Обърнете внимание на допълнителната реклама! Това е новата му шапка за пекарни 😉

Имахме планове просто да вземем бира и да се върнем у дома за остатъци в нашия хладилник.

Но знаете как върви !!!!! !! Начи на бира се изскачаха навсякъде около нас и трябваше да участваме.

Черен боб, зеленчуци – произведенията.

съборени. За това са петък.

Обсъждах да си правя салата, когато се прибрах, но реших, че вече съм достатъчно пълен.

Може би хубав портокал за десерт по -късно, ако огласявам.

Току -що се изгубихме в изгубени. Два епизода, променящи играта. Може да направи място за още един … само още един…

Още публикации от Kath:

буквално! Телефонът на Мат иззвъня в 4 часа сутринта, питайки дали може да влезе на работа – някой трябва да е спал през алармата си, а Конор е бил двойно персонал. Вярвам, че Мат трябваше да работи 9-5, така че той не е влязъл в леглото толкова рано. Днес той ще се нуждае от хубава дрямка със сигурност! Той никога, никога не се оплаква от работа, така че се радвам, че е щастлив, независимо от времето.

Заспивах като принцесата и граховата грах и спях до 8 часа сутринта !!!!!! !!! Не си поставих алармата, защото щях да се събудя при Мат, така че предполагам, че бях заседнал в мечтите си. Това би било 9 часа сън. Yikes. Малко прекалено много за мен.

Какво е почти толкова лошо, колкото намирането на жива хлебарка във вашата къща?

Намиране на крило на хлебарки на килима. Къде е тялото му!?!? Имахме късмет с хлебарки/бъгове това лято, откакто напръсках външните рамки на вратата с някакъв спрей за бъгове, така че това ме изненада. Аз съм експертен споттер за бъгове – мога да ходя в стая и да шпионирам всичко, което се движи, така че почти изскочих от кожата си, когато видях това крило.

Закуската разтърси! (Хм, мисля, ечемик

Rhubarb Raspberry Ginger консерви

Barney Butter

Вие казахте, че сте развълнувани да прочетете как са ананасовите chobanis – добре, че вече съм имал 2 от ‘ги !!!! Сигурно сте забравили, че съм ги обявил за най -доброто ароматизирано кисело мляко, което съм опитвал съм опитвал . Те са приказни – дебели, кремообразни, не са твърде сладки. Бих си купил аромата от случая със сигурност.

Тази купа трябваше да има и праскова, но оставих да седи за един ден твърде дълго и ми отиде фънки 🙁 Предполагам, че получих плодовете си Сервирайки от парченцата ананас в киселото мляко, малини в консерви и стафиди в зърнените култури 😉

и нямам търпение да купя още една торба на Charlottesville Shenandoah Joe Coffe. Може би, ако се преместим там, мога да го направя моето работно пространство! Наистина най-доброто обикновено (без аромат) кафе, което съм пила. И ми остават само около 1 чаша!

Dontcha просто обичайте френската петна от петна! Остатъци за вечеря? Романтичен излет?

Още публикации от Kath:

станаха в 7:15 тази сутрин, което закъснява за мен !! Но ми хареса 8,5 часа хубав сън 🙂 Насочихме се да видим Дейвидсън да играе Дюк днес по обяд. Върви Дейвидсън! Върви херцог! Разкъсана съм!

Имах чаша чай, когато станах.

Тренировка: Забавлявах се да работя по нов проект (който всички ще видите скоро!) И изведнъж беше 9:00 !!! Трябваше да стигнем до фитнес до 9, за да бъдем навреме, затова се втурнахме и стигнахме там в 9:30. Имах бързо парче тост с PB (крайното парче – така че всичко е забавно!)

За щастие, попаднах в добра тренировка – стълбище, ET и повдигане на тежести и изгорих хубави 465 калории !

Закуска: Разбира се, че сме в огромна бързане, така че съпругът направи бананова овесена каша. ЕХА! Наистина е добро. Той просто добави фино нарязан банан, докато се готви и той се разтопи. Ще трябва да видя как точно го направи, за да мога да публикувам рецептата.

Сега е 11:15 и аз ‘ M просто закусвам (брънч ??), така че добавих малко орехи и PB за повече протеини, за да ме задържи до 2:30, когато играта приключи за късен обяд. Не бива да се нуждая от закуска, докато съм в играта, тъй като тази закуска обикновено ме държи за около 4-5 часа.

Калории за закуска (включително тост преди тренировка): ~ 550.

Насочихме се към дегустация на вино по -късно днес следобед с 36 вина за проба, така че трябва да е интересен ден!

Виж те тогава!

Още публикации от Kath:

Високият тук днес беше през 60 -те !! Това е точно като март (е, поход в Северна Каролина!), Когато излизате навън. Дори не ми трябваше палто и това казва много . Costco беше успешен. Купих само най -големия минимум: хартиени кърпи, TP, орехи, кубчета за съдомиялна машина, някои органични пролетни смеси, банани. Въпреки че един от бананите ми беше изгнил 😡 Да, да, трябва да върна пакета, но това е такова пътуване до Costco, че нямах енергия да отида.

Изядох 2 малки проби от сирене, докато съм там и закусих на няколко орехи за закуска, когато ги сложих в техния кутията –

вечеря тази вечер беше печен фест: тофу, сладък картоф + Брюкселско кълнове. Бях планирал рецепта за хеш от сладък картоф + червена боровинка, но когато го погледнах, той изискваше всички тези сложни стъпки и нямах енергия. Така че просто сложих всичко по -долу във фурната на 400* за около 35 минути. SP + BS получи зехтин и сол, а тофуто получи разтриване със сос от костите.

Това беше фирма Azumaya Tofu и ми хареса много повече от вида, който обикновено получаваме. Беше по -сладко и по -скоро като соево мляко.

ЗАБЕЛЕЖКА: Тези брюксели бяха замразени/размразени и не бяха толкова добри, колкото свежи. А сладките картофи, макар да изглеждат хрупкави, бяха напълно меки тази вечер. Нарязах ги малко по -плътно, така че да са меки и да не станат прекалено изгорени/тънки.

Съпругът имаше груб ден, така че хапнахме в хола и наблюдавахме малко по -арестувано развитие.

Той работи в пекарната утре, така че може просто да го нарека и нощ и да чета в леглото за дълго време. Звучи уютно 🙂

Още публикации от Kath:

Начало !!!!!!!!!!!!

Въздухът е сладък. Топлината започва. Къщата е толкова чиста, колкото я оставих.

Огромна благодарност на Карън (който се справя добре!), Че ме вдигна до късно и ми донесе мляко, банани и любимите ми Канела Раизна английски кифли !!!!

Не мога да чакам закуска !!

Още публикации от Kath:

понеделник сутрин обикновено:

1) PB тост

2) Стълтящ Бруто и го съсипа. Планирах невероятен обяд !!! Но не мога да го ям, докато след моята среща с шевове от 11:45 ч. ! Бавно наваксвам и за съжаление трябваше да отбележа много от тях като четене, за да мога да започна свежи. Читателят ми премина от 1000+ на около 300 останали.

Слязох доста гладен и нямах представа какво жадувам. Не исках да отделям твърде много време, за да приготвя нещо, така че палачинките, които бих обмислил, бяха излезли. Реших, че е твърде студено за пюре. Така изборът беше студена зърнена култура и овесена каша. В крайна сметка студените зърнени култури спечелиха поради излишъка в нашите шкафове.

Завърших онези вкусни камутски люспи заедно с банан, малко кокосов орех, ~ 3/4 чаша 2% мляко и лъжица естествено орехово бяло шоколадово кокосово фъстъчено масло. Мммммм! Обичам как люспите на Камут имат наистина огромна криза към тях. Те не стават прекалено мокри в млякото.

С някакъв тъмно печен чай Yerba Mate

Освен факта, че в подножието на стълбите е имало умиращ хлебче, сутринта върви добре 🙂

Чувствам се като за първи път от ~ февруари най -накрая се хванах за живота! Мей беше пълен с ваканции, писане и наваксване. Започвам стажа си във вторник, така че се надявам да получа повече организиращи и забавни поръчки, изпълнени през следващите няколко дни.

Have a wonderful Thursday all!

More posts from Kath:

Whipped.

Mmmmmmmmmmmmm! Това е всичко, което трябва да кажа 🙂

gettin ‘неща, направени из къщата! Пили овес + кафе в 7:30. Отивате на тренировка с MIL около 10 и след това сме на обяд !!

проучване, Учете за Physio Lab Ally Alloud.

Вероятно разходка с Маран!

Вълнувам се от това, което сме планирали и за вечеря тази вечер!

Имайте добри момчета!

Още публикации от Kath:

Изглежда, че не бях единственият, който работи тази сутрин

това!

Положих много усилия, но станахме тази сутрин, тъй като вчера го прескочихме. Направихме почти точно 5 мили в тъмното – липсват ми дните, когато възпитахме изгрева! Краката ми се чувстваха силни – можех лесно да направя още няколко мили, но бяхме без време!

Съпругът винаги жадува за слънчева страна овес, когато той работи сутрин, но винаги жадувам за версия на бананово фъстъчено масло И тъй като той не обича Sweet/Savory, трябва да се ангажираме с едното или другото заради инфузирания банан. Така че днес компрометирах и отидохме с яйцето. Обутих го с житчиви, авокадо, козе сирене, 3 ленти от швейцарското му сирене и яйцето –

runnin ‘

+ кафе.

с нашия Garden Rose –

Гледах малко от покритието на Еми снощи. Стартирането на телевизията са толкова различни от стартирането на филма! Най -вече исках да видя изпълнението на Джош Гробан на неговия медал от телевизионни тематични песни. Аз бях/съм огромна телевизионна тема наркоман (използвах цял компактдиск от почти 50 теми) и обичах Къси панталонки!!

Без лаборатория Chem днес !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Аз съм в кампуса и обратно (час шофиране за час клас 👿) и след това е ден за проучване/релакс.

Още публикации от Kath:

Но преди да ние Стигнете до звездата на публикацията… ..

закуска

днес следобед имах манго (замразено и размразено), конопено мляко и високо фибри на TJ за закуска. Загрях всичко в микровълновата – точно като разтопения ванилов сладолед! Аз също се нахвърлих на 4 крекери на Каши. Не е снимано, но споменато за отчетност!

След нашите поръчки, съпругът и аз отидохме на приятна разходка. Ходихме да ходим всяка вечер миналото лято – това е чудесен начин да прекараме време заедно и просто да говорим, а не винаги да сме на компютри, телевизия, четене и т.н. Не мога да чакам топлото време !! (Не, 60* Още не е топло!)

Вечеря

Съпругът ме направи (и снима!) Малка старомодна, както пие баба ми! Това е бърбън с пръскане на сладък вермут. Жалко, че не сме имали череши! Никога не съм се радвал на напитки с алкохол, с изключение на случайните космополитици и уиски кисели, но наистина съм пораснал да обичам бърбън (в малки количества!)

Откраднахме вечерята си тази вечер от Робин Милър, любимата ми храна Мрежов готвач. Гледахме я как прави това пиле миналата седмица и знаех, че трябва да го имам скоро! Ето линк към рецептата – направихме само няколко малки промени: пиле на скара с салата от бри и бебешки спанак.

Най -голямата ни промяна беше добавянето на консерви от кайсии към пилето за марината и в горещата гореща обличане на мед. Сладка!!! Това беше перфектният баланс с Бри. Съпругът на скара пилето на нашата газова скара, докато аз пържех 2 парчета пуешки бекон и подготвих салатите.

За дресинга използвахме чесън вместо шалот (емиозен аромат!). Загревих 2 ч. Л. Зехтин в тиган и когато беше горещо, добавих смес от 1 чесън скилидка, кайма, 1 с. Л. Разтопени кайсии (15 секунди в микровълновата) и 1 св. Л. ябълков оцет. Плюс някои s+p. Спанакът не се усъвършенства много, вероятно защото не направихме огромно количество дресинг, но тъй !!!

Нарязахме пилето и слоено отгоре на салатата –

Аз също имах мъничко парче ciabatta –

yum !!

Освен факта, че устата ми се разпада от основно суров чесън, това беше перфектна салата! (Мога да вкуся чесън – и лук, ако те се вмъкнат във нещо – с всеки дъх с часове след яденето му – ewww!)

Тази вечеря беше 480 kcal, 5 грама фибри и 53 грама протеин. Wozers! 42 от тези грамове са от пилето (6,5 унции) и 6 от 1 унция Бри. Мисля, че ако го направихме отново, бих добавил още зеленчуци – може би някакъв задушен зелен боб или грах за щракане? за чаша. Yum „Към 10 -тата сила“, както винаги казвам (Nerd Alert!), Това беше вкусна смесица от сангезе, Мерло и Сира, но името ми пъхна ума.

Обичам вино

Ще се видим утре за тренировка в кондо фитнес залата на моята майка, брънч, релаксация, учене, темпе и други! !

Имах наистина хубав следобед на работа. Научих всичко за застрахователното таксуване (това е гадно, но също така харесвам формуляри и изпълнявах безмислени задачи в списък, така че ми хареса 🙂). Завършихме деня с две клиентски сесии, които бяха страхотни за престой. Бях просто муха на стената (Мери беше страхотна и пълна с ентусиазъм и добри съвети!) И не мога да чакам до деня, когато мога да водя собствените си сесии 🙂

с гръб- Сесии за назад, аз всъщност нямах шанс да хапна закуска. В един момент започнах да гладувам наистина гладен, но след това малко намаля малко. Просто показва, че ще оцелеете. Но момче бях готов за това, когато влязох във вратата:

Една храна, която Мат наистина добре е пица. Затова го предложих за яденето му тази вечер и той го удари! Кората е неговата специалност 😉

домашна приготвена пшенична пица коричка, гарнирана със сотиран патладжан и гъби Shitake (в някакъв сос от Уорчестършир за „месо-ута“, който той каза), Heirloom Tomato, лек слой от Напа Сос на долината бистро, пресен босилек, моцарела, козе сирене и пекорино. Казах му да отиде по -лек на сиренето на мина

това! ; Опитах се да ям бавно, изпих малко вода и изчаках цели 45 минути, преди да вляза в закуска. Стомахът ми определено не беше доста доволен!

боровинки и половината от този невероятен бар за суперхрана на Зелените. Те направиха трика 🙂

Вкусът беше страхотен, а шоколадът отвън беше идеален за супер десерт! Определено изобщо не е имал вкус като зеленчуци или зелени. По -скоро като ларабар, покрит с шоколад.

Отивам да чета в леглото. Защо всеки лов на къщи този месец е бил повторно бягане!?

nite.

Още публикации от Kath:

разгледайте този сайт Завършваме дълъг следобед тук. Прибрах се от клас, за да намеря пакет на прага си. Изглежда Чобани би искал повече гръцко кисело мляко в живота ми – съгласен съм !! Отворих пакета, за да намеря селекция от аромати – Yipee!

Влязох вътре, за да намеря съпруга, който просто поставя партида блондинки във фурната. Карън организира парти с пот с приятелите си в апартамента си утре вечер. Ние присъстваме и отговаряме за донасянето на десерт. След вкусната страхотна реколта блондинка, съпругът реши да направи част от своя.

Contents